Naturist bastu

naturist bastu

Även detta spa, har i likhet med Asia Therme, en vedeldad bastu som är härlig att ligga i och känna doften av björkträ. Det finns också en. Att bada bastu är en av de äldsta nakna aktiviteterna och därmed också familjer passa på att campa, bada, sola och lära känna naturismen. Att bada bastu är en av de äldsta nakna aktiviteterna på vår lista. Men det är lika trevligt som vanligt. Naken i en bastu rensar du inte bara porerna utan även.

Naturist bastu - söker

I och med att vi hängde där hela dagen så är man ju lite beroende av att stället serverar mat och det finns en stor restaurang som inte var så farligt dyr med helt OK mat. Vi undrar vilka tider som är bäst att vara där och om det skiljer sig något från innan PiB flyttade. Javascript is required to view this map. Vi gillade framförallt en vilosal som låg i en stuga ute på området med fönster mot den konstgjorda sjön. Plus att bassängen är för liten för att simma i. Skriv då en kommentar till detta inlägg så vidarebefordrar vi frågan till Ulla.

Naturist bastu - Massage Stockholm

View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image View the full image. Sticker vid 19 tiden till kockum för lite bastu , kanske blir det bus oxå om du kommer, äldre män! Nån som är hemma och har en bastu? Lagom varmt och skönt väder erbjuds i juni. Hör av dig till mig så hörs vi vidare om vi ska gå dit tillsammans. Telephone numbers are found on the page Telephone List. Plus att bassängen är för liten för att simma i.

0 reaktioner på ”Naturist bastu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *